Durex Intense kondomi 8 kpl

Juomutettu ja nypytetty, kostutettu stimulointigeelillä. Stimuloiva juomu- ja nyppypinta.

Pakkauskoko:
8 kpl
Markkinoija:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Tuotetta on varastossamme
13,70 €

Juomutettu ja nypytetty, kostutettu stimulointigeelillä. Stimuloiva juomu- ja nyppypinta.

  • Easy-On-muotoilu ja tuttimainen pää, istuu mukavasti.
  • Läpinäkyvät & liukastetut luonnonkumilateksikondomit.

Laita kondomi päälle ennen kuin penis koskettaa toista henkilöä. Tämä auttaa ehkäisemään sekä raskauden että sukupuolitartunnan riskin. Tarkista viimeinen käyttöpäivämäärä kondomikääreestä ennen kondomin käyttöä. Jos kondomikääre on selvästi vahingoittunut, heitä kyseinen kondomi pois ja ota käyttöösi toinen, vahingoittumattomassa kääreessä oleva kondomi.

Natural Rubber, Calcium carbonate, Non rubber content, Sulphur, Zinc Oxide, Zinc Dibutyl dithiocarbamate, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Tris-BHT Mesitylene, Magnesium Carbonate, Ceteareth-20, Ammonium Hydroxide, Dimethicone, Ammonium Laurate, Coagulum Content, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Casein, Sodium Benzoate, 2-Phenylphenol, Bentonite, Magnesium

Lubricant: Dimethicone, Triacetin, Aroma,Saccharin

Tämä kondomi on valmistettu luonnonkumista eli lateksista.

Käytä vain kondomien kanssa käytettäväksi suositeltuja liukasteita. Öljypohjaiset liukasteet ja paikalliset lääkkeet, jotka levitetään penikseen/vaginaan, voivat vahingoittaa kondomeja. LOPETA KÄYTTÖ, jos tunnet epämukavuutta/ärsytystä kondomin käytön aikana. Kondomi on valmistettu lateksista, joka voi aiheuttaa lateksiallergikolle allergisen reaktion, pahimmillaan jopa anafylaktisen sokin.

Kertakäyttöisiä. Jos käytät kondomia ensin suuseksiin, vaihda kondomi uuteen, kun siirryt toisen tyyppiseen seksiin. Kondomin uudelleen käyttäminen voi lisätä rikkoutumisen tai infektion riskiä.

Ota yhteys lääkäriin/apteekkiin, jos käytät paikallisia lääkkeitä, jotka levitetään penikseen tai vaginaan; sinulla ilmenee ärsytystä/epämukavuutta, joka jatkuu käytön jälkeen; et ole varma, oletko lateksille allerginen; kondomi vuotaa/puhkeaa käytön aikana (ota tällöin yhteys mahd. pian, viim. 72h kuluessa); sinulle/kumppanillesi tulee hengitysvaikeuksia tai sinertävät huulet.

Nimellisleveys: 56 mm (vakiokoko).