Orionin keräilykampanja 31.07.2020 saakka!

Orionin kerailykampanjaKerailylogo

Orionin keräilykampanja on alkanut nyt myös verkkoapteekissamme! Keräilykampanja on käynnissä 27.4. - 31.07.2020 välisenä aikana.

Osta kuusi keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta ja valitse haluamasi tuotelahja – itselle tai kaverille!

Keräilykampanjaan kuuluvat kaikki yli 9 euron hintaiset Orionin itsehoitotuotteet (kampanjaan eivät kuulu itsehoitolääkkeet, reseptillä toimitettavat perusvoiteet tai eläintuotteet). Ostaessasi kerralla kaikki kuusi kampanjaan kuuluvaa tuotetta toimitamme tilauksesi mukana valitsemasi keräilypalkinnon. Keräilypalkinnot on listattu alla ja pääset valitsemaan palkinnon ostoskoriin klikkaamalla haluamaasi tuotelahjaa tällä sivulla.

Lisäksi ostaessasi minkä tahansa kampanjaan kuuluvan Orionin itsehoitotuotteen saat Apteekkikulman asiakkaana lisälahjana Sebamed Lip repair huulivoiteen 10ml (ovh 5,70€).

Keräilypalkinnot:

1. Marimekon Mini Unikko -kukkarot (Pieni 12 x 13 cm ja Puolikas 20 x 14 cm) 

Puuvillasta valmistettu Pieni kukkaro on monikäyttöinen klassikko, jossa voi säilyttää esimerkiksi kolikoita ja paljon muuta. Kukkarossa on metallinen kehys, joka on helppo napsauttaa auki ja kiinni. Kukkaron Mini Unikko -kuosi on painettu Helsingissä.

2. Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-muki (valkoinen, 2,5 dl)

Valkoista keramiikkamukia koristavat Siirtolapuutarhan kukkivat kukat. Muki kestää konepesun, mikrouunin ja pakastuksen. Lasitettu väri ja kuvio säilyvät kirkkaina. Tuote on suunniteltu Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 

3. Marimekon Puutarhurin parhaat -leikkuulauta (29,5 x 19,5 cm) 

Puutarhurin parhaat-kuosi koristaa tätä leikkuulautaa, joka on valmistettu kovasta puukuitulevystä (HDF-levystä), se on elintarvikekelpoinen ja siinä on kätevä reikä, josta laudan voi ripustaa roikkumaan.

4. Orionin tuotteita (Aqualan L 100 g, DeviSol 20 mikrog 30 tabl., Favora Hoitava Käsivoide 75 ml, Fiilus Arkeen mustikanmakuinen 30 purutabl. ja puuvillakassi)

5. Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä (Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjalle) 

Kannustamme kaikkia yrityksiä ja kansalaisia mukaan #MEIDÄNMERI-kampanjaan. Keräilykampanjassa talkoisiin voi osallistua valitsemalla aineettoman lahjan tuotelahjan sijaan. Yhdellä aineettomalla lahjalla Itämerestä voidaan poistaa 40 kg sinilevää. 

Jos et osta kerralla kuutta tuotetta, toimitamme tilauksen mukana leimakortin, johon voit kerätä puuttuvat leimat mistä tahansa Suomen apteekista. Täydellä keräilykortilla saat tilattua palkinnon jälkikäteen postitse. Täysi keräilykortti postitetaan kortin ohjeiden mukaan Orionille (postimaksu on maksettu jo valmiiksi). 

Mikäli asiakas palauttaa keräilytuotteita eikä kaupanpäällisen alkuperäinen ehto enää toteudu, kaupanpäälliset tulee myös palauttaa tilattujen tuotteiden mukana. Suoritamme hyvityksen palautetuista tuotteista vasta siinä vaiheessa, kun kaupanpäällinen on palautettu apteekille.