AIKA Memopet 100 tabl

Täydennysrehuvalmiste koirille

Pakkauskoko:
100 tabl
Markkinoija:
Biofarm Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
25,90 €

Normaalin vuorovaikutuksen ylläpitämiseksi ikääntyville koirille

Koirat: 1 tabl./ 10 kg päivässä.
Käyttö kannattaa aloittaa viimeistään seniorikoiran osoittaessa merkkejä normaalin vuorovaikutuksen, sisäsiisteyden tai unirytmin häiriintymisestä. Voidaan käyttää myös urheilu-, palvelus- ja työkoirien sekä helposti stressaantuvien koirien keskittymiskyvyn tukemiseen.
Suositellaan käytettäväksi vähintään kolmen kuukauden, mutta mieluummin kuuden kuukauden yhtäjaksoisen ajan.

Memopet täydennysrehu sisältää sekoituksen patentoitua, hyvin imeytyvää viinirypäle- ja kanadanmustikkauutetta (Phenomind 40 mg/ tabl.), joka sisältää runsaasti flavonoideja ja katekiineja. Synergistinen kahden uutteen vakioitu yhdistelmä imeytyy tehokkaasti. Uutteen pienikokoiset yhdisteet läpäisevät veri-aivoesteen ja vaikuttavat aivoissa kognitiivisiin toimintoihin. Uute edistää aivojen mikroverenkiertoa ja uusien hermosolujen muodostumista. Mikroverenkierto kuljettaa hapen ja ravintoaineet soluihin, elimiin ja kudoksiin, ja tuo kuona-aineet pois. Aivot saavat enemmän happea ja ravintoaineita muistin, oppimisen, keskittymiskyvyn ja vireyden tueksi.

Koostumus:
viinirypäleuute (Vitis vinifera) ja kanadanmustikkauute (Vaccinium angustifolium)
Lisäaineet/ tabl.: C-vitamiini 30 mg, E-vitamiini 40 mg, B1-vitamiini 12 mg, B6-vitamiini 10 mg, B12- vitamiini 200 mcg, Foolihappo 300 mcg.

Huoneenlämpö

100 tablettia