MULTI-TABS FAMILY 190 TABL

Multi-tabs Familyllä varmistat tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saannin.

Pakkauskoko:
190 TABL
Markkinoija:
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
23,90 €
161,49 € / kg

Ravintolisä. Monivitamiini-kivennäisainevalmiste. Aikuisille ja lapsille 7-vuotiaasta alkaen.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä,   mieluiten aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausi-annosta ei saa ylittää.

Vaikuttavat ainesosat: Vuorokausiannos ( 1 tabletti) sisältää:
A-vitamiini: 400 µg

D-vitamiini: 5 µg

E-vitamiini: 12 mg

K-vitamiini: 75 µg

C-vitamiini: 80 mg

B1-vitamiini: 0,87 mg

B2-vitamiini: 1,4 mg

Niasiini: 16 mg

B6-vitamiini: 1,15 mg

Foolihappo: 200 µg

B12-vitamiini: 2,5 µg

Biotiini: 50 µg

Pantoteenihappo: 6 mg

Magnesium: 75 mg

Rauta: 10 mg

Sinkki: 10 mg

Mangaani: 2 mg

Seleeni: 55 µg

Kromi: 40 µg

Jodi: 150 µg

Kupari: 1000 µg

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, ferrofumaraatti, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti,nikotiiniamidi, maltodekstriini, sinkkioksidi, muunnettu tärkkelys, paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa,rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kalsium-D-pantotenaatti, pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, talkki), mangaanisulfaatti, kuparisulfaatti, riboaviini, pyridoksiinihydrokloridi, sakkaroosi, tiamiinimononitraatti, liivate, kasviöljyt (k ookos, palmunydin), retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromikloridi, natriumselenaatti, fytomenadioni, D-biotiini,hapettumisenestoaine (butyylihydroksitolueeni [BHT]), kolekalsiferoli, syanokobalamiini, värit (titaanidioksidi, rautaoksidit ja -hydroksidit).

Aikuisille ja lapsille 7-vuotiaasta alkaen. Terveelliset elämantavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote sisältää rautaa, joka saattaa olla suurina annoksina haitallista lapsille. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen. Jos käytössä on lisäksi muita A-vitamiinia sisältäviä ravintolisiä, käänny lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettäväpienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.