Eucerin Aquaphor Spray 250 ml

Välillä iho voi olla kuiva ja ärtynyt. Tällöin se tarvitsee SOS-hoitoa nopeuttaakseen ihon uusiutumista samalla, kun se suojaa ihoa. Koostumus on kliinisesti todistettu hoitamaan ja rauhoittamaan erittäin kuivaa, ärtynyttä ihoa luomalla ihanteellisen suojakalvon ihon uusiutumiselle.

  • Suihkuta jatkuvasti, toimii myös ylösalaisin.
  • Helppo levittää, myös suuremmille kehon alueille.
  • Tulos: Iho uusiutuu, saa suojaa ja korjautuu.
  • Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Tehokas ja hyvin siedetty myös erittäin kuivalla ja ärtyneellä iholla. Ei-komedogeeninen.

Pakkauskoko:
250 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta on varastossamme
23,10 €
92,40 € / l

Suositeltu käyttö: Levitä tarpeen mukaan kuiville ihoalueille.  Ravista hyvin ennen käyttöä. Pidä 20 cm:n etäisyydellä ihosta ja suihkuta tasaisesti levittääksesi. Hiero hellävaraisesti ihoon tarpeen mukaan. Pyyhi suutin käytön jälkeen. Älä käytä avoimiin, vuotaviin tai märkiviin haavoihin. Älä suihkuta suoraan kasvoille tai kasvojen lähelle. Vältä pitkäkestoista suihkuttelua ja suoraa hengittämistä.

Butane, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Paraffin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol

Varoitus: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Paineistettu säiliö: voi räjähtää kuumennettaessa. Säilytettävä kaukana lämmöstä, kuumilta pinnoilta, kipinöistä, avotulesta ja muista syttymislähteistä. Tupakointi kielletty. Ei saa ruiskuttaa avotuleen tai muuhun syttymislähteeseen. Ei saa lävistää tai polttaa, ei käytön jälkeenkään.  Suojaa auringonvalolta. Älä altista yli 50 °C:n lämpötiloille. Vain tyhjä pullo kierrätykseen. Käytä ainoastaan aiottuun tarkoitukseen. Ei saa ruiskuttaa silmiin. Käytettävä vain hyvin ilmastoidussa tilassa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.