Ferrodan Fe2+ 100 mg 120 tabl

Vahva ja pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti
Pakkauskoko:
120 tabl
Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tuotetta on varastossamme
16,20 €
Ferrodan Fe2+ 100 mg on vahva rautavalmiste, joka tarkoitettu lisäämään raudan saantia. Tabletissa yhdistyvät kasviperäinen rauta ja C-vitamiini, joka parantaa raudan imeytymistä. Valmisteen rauta on hyvin imeytyvää rauta(II)bisglysinaattia, joka on paremmin siedetty kuin muut rautayhdisteet. Tabletti on pitkävaikutteinen ja vapauttaa rautaa suolistossa useamman tunnin ajan.
Riittävä raudan saanti edistää punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja vähentää väsymystä ja uupumusta.
Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan tyhjään vatsaan tai aterian yhteydessä. Vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä. Tarvittaessa tabletin voi puolittaa.
Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Rautaa 100 mg (714 %*)
C-vitamiinia 50 mg (63 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Rauta(II)bisglysinaatti, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (polyvinyylialkoholi, kalsiumkarbonaatti, polyetyleeniglykoli, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), väri (rautaoksidit).
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
100.00mg RAUTA: RAUTA(II)BISGLYSINAATTI
50.00mg C-VITAMIINI: L-ASKORBIINIHAPPO
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei suositella lapsille.
Voidaan tarvittaessa käyttää raskauden ja imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)