Lacta Pro 30 kaps

Maidon laktoosia, proteiinia ja rasvaa pilkkova entsyymikapseli.
Pakkauskoko:
30 kaps
Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
10,80 €
Laktoosi-intoleranssi ei välttämättä ole ainut syy maitotuotteiden aiheuttamiin vatsavaivoihin, vaan myös huonosti sulavat maidon proteiinit voivat saada aikaan turvotusta ja ilmavaivoja. Lacta Pron entsyymit pilkkovat paitsi laktoosia, myös maidon proteiinia ja rasvaa, ja auttavat näin ehkäisemään maitotuotteiden aiheuttamia ruoansulatusvaivoja. Entsyymit aloittavat maidon pilkkomisen jo mahalaukussa ja jatkavat toimintaansa myös ohutsuolessa, jolloin maidon ainesosat pilkkoutuvat ruoansulatuksessa tehokkaasti.
Lacta Pro sopii erinomaisesti laktoosi-intolerantikoille ja niille, joille laktoosittomatkin maitotuotteet aiheuttavat ruoansulatusvaivoja. Ei sovi maitoallergisille lapsille.
1 kapseli maitoa sisältävän aterian yhteydessä. Ei sovi maitoallergisille lapsille.
1 kapseli sisältää:
laktaasia 5000 FCU
proteaaseja 650 BLGU
lipaasia 600 FIP
BioCore Dairy Ultra®-I entsyymijauhe (laktaasi, proteaasit, lipaasi), täyteaineet (selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei eläinperäisiä ainesosia. BioCore Dairy Ultra®-I on National Enzyme Companyn rekisteröity tavaramerkki.
650.00BLGU ENTSYYMIT: PROTEAASI
600.00FIP ENTSYYMIT: LIPAASI
5000.00FCCU ENTSYYMIT: LAKTAASI
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)