MULTIVITA FORTE MONIVITAMIINI 120 TABL

Multivita Forte on erityisesti lisääntyneeseen vitamiinien tarpeeseen sekä ikääntyville kehitetty monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste. Koostumukseltaan se sopii hyvin myös nuoremmille aikuisille. Yksi tabletti sisältää mm. 20 mikrogrammaa D3-vitamiinia, runsaasti foolihappoa ja B-ryhmän vitamiineja sekä bonuksena ubiqinon Q10:ntä ja ja inkivääriä. Ei sisällä jodia. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, maidoton, sokeriton. Ei sisällä soijaa.Verenohennuslääkkeitä käyttävän on hyvä neuvotella käytöstä hoitavan lääkärin kanssa. Inkivääriuutteen etyleenioksidipitoisuus tarkastetaan jokaisesta valmistuserästä, jotta voimme olla varmoja, että valmiste on turvallinen päivittäisessä käytössä.
Pakkauskoko:
120 TABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta on varastossamme
25,10 €
285,23 € / 0.0880
Vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saannin varmistaminen.
Multivita Forte sisältää monipuolisen vitamiini -ja kivennäisainekoostumuksen lisäksi ubiqinon Q10:ntä sekä inkivääriuutetta.
1 tabletti päivässä niellään riittävän nesteen kera. Suositeltua annostusta ei tule ylittää.

null

kivennäisaineet (magnesiumoksidi, sinkkioksidi, mangaanisulfaatti, kromipikolinaatti, natriumselenaatti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiinit (L-askorbiinihappo, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiiniamidi, kolekalsiferoli, kalsium-D-pantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, retinyyliasetaatti, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini), inkivääriuute, värit(kalsiumkarbonaatti, riboflaviinit), koentsyymi Q10, paakkuuntumisenestoaineet(rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), inuliini, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), sakeuttamisaine (glyseroli).
400.00mikrog FOOLIHAPPO: PTEROYYLIMONOGLUTAMIINIHAPPO
1.50mg B1-VITAMIINI: TIAMIINIMONONITRAATTI
1.50mg B2-VITAMIINI: RIBOFLAVIINI
2.50mg B6-VITAMIINI: PYRIDOKSIINIHYDROKLORIDI
3.00mikrog B12-VITAMIINI: SYANOKOBALAMIINI
16.00mg B3-VITAMIINI: NIKOTIINIAMIDI
6.00mg B5-VITAMIINI: KALSIUM-D-PANTOTENAATTI
50.00mikrog BIOTIINI: D-BIOTIINI
80.00mg C-VITAMIINI: L-ASKORBIINIHAPPO
10.00mg E-VITAMIINI: DL-ALFA-TOKOFERYYLIASETAATTI
120.00mg MAGNESIUM: MAGNESIUMOKSIDI
15.00mg SINKKI: SINKKIOKSIDI
50.00mikrog SELEENI: NATRIUMSELENAATTI
2.00mg MANGAANI: MANGAANISULFAATTI
40.00mikrog KROMI: KROMIPIKOLINAATTI
20.00mg Q10: UBIKINONI
300.00mikrog KAROTENOIDIT: BEETAKAROTEENI
Valmistetta ei suositella raskaana oleville tai henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Noudata tervettä elämäntapaa. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Säilytettävä huoneenlämmössä, suojatuna valolta ja kosteudelta, lasten ulottumattomissa.
Valmistetta ei suositella raskaana oleville
Huoneenlämpö (+15C - +25C)