MULTIVITA NALLE MONIVITAMIINI 120 TABL

Uusi Multivita Nalle monivitamiini on monipuolinen vitamiinivalmiste hyvän ravitsemuksen tueksi. Sen sisältämät vitamiinit ja kivennäisaineet tukevat lapsen normaalia kasvua ja kehitystä*. Nallen muotoiset valmisteet maistuvat hedelmäiseltä ja marjaiselta - samassa pakkauksessa on metsämansikan, mustikan ja appelsiinin makuisia -ja värisiä nalleja. Yksi Multivita Nalle monivitamiini sisältää jopa 13 eri vitamiinia ja kivennäisainetta, joiden pitoisuudet perustuvat aina uusimpiin suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. Maista ja ihastu!  

*Jodi edistää lasten normaalia kasvua. D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.
Pakkauskoko:
120 TABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta on varastossamme
20,10 €
93,06 € / 0.2160
Vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saannin varmistaminen
3-10-vuotiaille: 1 kpl päivässä.

Yli 10-vuotiaille: 2 kpl päivässä.

Suositellaan yli 3-vuotiaille tai kun lapsi osaa jo pureskella hyvin. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

null

makeutusaineet (maltitoli, asesulfaami K), muunneltu perunatärkkelys, C-vitamiini, happo (sitruunahappo), niasiini, luontaiset aromit (mm. mustikka, metsämansikka, appelsiini),  E-vitamiini, pantoteenihappo, kasviöljyt (kookos, rapsi), porkkana-kirsikkatiiviste, paprika-porkkanatiiviste, sinkki, porkkana-mustaherukkatiiviste, B6-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, pintakäsittelyaine (karnaubavaha), foolihappo, jodi, biotiini, D-vitamiini, B12-vitamiini.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.
5.00mikrog D-VITAMIINI: D3-VITAMIINI
5.00mg E-VITAMIINI
30.00mg C-VITAMIINI
0.30mg B1-VITAMIINI: TIAMIINI
0.40mg B2-VITAMIINI: RIBOFLAVIINI
8.00mg B3-VITAMIINI: NIASIINI
0.70mg B6-VITAMIINI
100.00mikrog FOOLIHAPPO
1.25mikrog B12-VITAMIINI
3.00mg B5-VITAMIINI: PANTOTEENIHAPPO
2.50mg SINKKI
37.50mikrog JODI
25.00mikrog BIOTIINI
Ravintolisä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Sopii myös raskauden ja imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)